Een top klasse expert voor standbouw

Heeft u binnenkort een deelname aan een beurs en zoekt u hiervoor een expert die een perfecte stand kan leveren? Neem dan contact op met Dutch Expo 360 voor een aanbieding. Wij leveren systeembouw speciaal bestemd voor stands en bieden de mogelijkheid aan om de stand overal ter wereld te leveren en op te bouwen. Wij zijn al vele jaren actief in dit vak en kunnen top kwaliteit systeembouw leveren waarmee u een stand krijgt die gunstig in kostprijs is en modulair uitgebreid kan worden. Lees verder over de mogelijkheden of neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Systeembouw

Een ervaren wereldwijde standbouwer

Dutch Expo 360 is een ervaren standbouwer die wereldwijd actief is. Wij kunnen systeembouw leveren die speciaal geschikt is voor stands. Wij hebben een eigen ontwerp studio waar wij de mooiste ontwerpen uit de hoed toveren op aanvraag van onze klanten. Wij bieden ook animaties aan om te laten zien hoe de stand er in werkelijkheid uit zal komen te zien. Wij produceren onze stands in onze eigen werkplaats waar alle mogelijkheden beschikbaar zijn om systeembouw speciaal bestemd voor stands mogelijk te maken.

Vele mogelijkheden beschikbaar

Met onze systeembouw heeft u de beschikking over een stand die geheel modulair opgebouwd kan worden. Onze modulaire standbouw blinkt vooral uit in de mogelijkheid om de stand zo compact mogelijk te maken wat gunstig is voor de kostprijs van het transport naar de beurs. Wij kunnen uw stand tevens opslaan in ons eigen magazijn wanneer u plannen heeft om de stand vaker te gebruiken.

Welke service bieden wij allemaal aan

  • Ontwerp met animaties en tekeningen
  • Wereldwijde standbouw
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar de beurs
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor systeembouw speciaal geschikt voor een stand? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij kunnen de stand overal te wereld leveren en opbouwen. Maak gebruik van de mogelijkheden die wij hebben zoals onze eigen ontwerp studio, onze werkplaats waar de stands geproduceerd worden en ons eigen opslagmagazijn waar u op een voordelige manier uw stand kunt laten slaan voor hergebruik. Verzeker uzelf met onze systeembouw van een stand die door niemand voorbij gelopen zal worden.