Een ervaren vakbedrijf voor expositiestands

Gaat u als bedrijf deelnemen aan een beurs in Zweden en zoekt u een vakbedrijf dat standbouw in Zweden kan leveren? Neem dan contact op met Dutch Expo 360 voor een afspraak. Wij zijn specialisten op het gebied van internationale standbouw en kunnen alles voor u verzorgen zoals het transport naar Zweden en de opbouw van de expositieruimte aldaar. Wij zijn ervaren standbouwers die gebruik maken van systeembouw wat vele voordelen met zich meebrengt. Lees verder wat wij kunnen aanbieden of neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies.

Een ruime ervaring op internationaal gebied

Dutch Expo 360 is geen nieuwkomer in standbouw in Zweden. Wij komen er al heel wat jaartjes en kennen het land en de beurzen erg goed. Wij weten de weg in Stockholm en de mogelijkheden van de beurzen aldaar zodat wij u exact aan kunnen geven welke mogelijkheden u heeft voor uw expositieruimte in de Zweedse hoofdstad.

Standbouw Zweden

Een ruim aanbod aan mogelijkheden

Wij produceren onze stands vooral door gebruik te maken van modulaire houtbouw. Met deze bouwmethode profiteert u van voordelen zoals een goedkope productie, lage logistieke kosten om de expositiestand in Zweden te krijgen een aanpassingsmogelijkheden om de grootte van de ruimte aan te passen wanneer u de stand nog een keer gaat gebruiken op een andere beurs. Wij leveren de standbouw in Zweden met alle mogelijkheden zoals het ontwerp in onze studio, fabricage in eigen fabriek en internationale standbouw die aangepast kan worden aan het karakter van de beurs.

Alle mogelijkheden op een rij

  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Expositiestand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Zweden
  • Opslagmogelijkheden in eigen magazijn

Maak contact met ons voor een gratis advies

Bent u op zoek naar een bedrijf dat standbouw in Zweden kan verzorgen voor een stand zoals het ontwerp, de productie, het transport en de installatie van de stand op de beurs zelf? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij langs om u te laten zien wat wij allemaal kunnen. Maak gebruik van onze ervaring in het produceren van internationale standbouw en verzeker uzelf van een stand die meer bezoekers zal genereren op de beurs. Profiteer meteen van de voordelen van ons houtbouw of modulaire houtbouw systeem die speciaal door ons is ontwikkeld.