Een internationale standbouwer

Heeft u binnenkort een deelname aan een beurs in de Messegelände Stuttgart en zoekt u een specialist die standbouw in Stuttgart kan verzorgen? Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij zijn de standbouwer die internationale standbouw kan leveren die overal over de wereld bruikbaar en transporteerbaar is. Wij zijn specialisten op het gebied van modulaire houtbouw speciaal bestemd voor stands en garanderen een succesvolle expositieruimte die niet voorbij gelopen kan worden.

Al meer dan een kwart eeuw actief

U gaat zomaar met een bedrijf in zee wanneer u kiest voor Dutch Expo 360. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan een kwart eeuw actief is als standbouwer. Wij zijn regelmatig te vinden op de Messegelände in Stuttgart en weten daar dus gemakkelijk onze weg te vinden. Wij kunnen de expositiestand voor u lokaal opbouwen en weer afbouwen. Uiteraard verzorgen wij ook het transport voor de stand. Wij zijn ook echte specialisten in internationale standbouw. U bent dus aan het goede adres bij ons wanneer u standbouw in Stuttgart zoekt.

Standbouw Stuttgart

Vrijwel alles is mogelijk bij ons

Wanneer u bij ons een expositieruimte laat maken dan bent u er zeker van dat u veel mogelijkheden krijgt. Wij leveren de standbouw in Stuttgart bijvoorbeeld inclusief transport. U hoeft daar helemaal niets voor te regelen. Wij hebben een eigen ontwerp studio en werkplaats waar wij met systeembouw de mooiste stands in elkaar zetten. Maak tevens gebruik van de mogelijkheid om de expositiestand in ons magazijn op te slaan. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn.

  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Expositieruimte wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Stuttgart
  • Opslag van expositiestand in eigen magazijn

Neem contact op met ons voor een afspraak

Wilt u weten welke mogelijkheden wij bieden voor internationale standbouw? Maak dan een afspraak met ons en kom langs bij ons om te zien wat wij allemaal kunnen maken. Wij leveren de standbouw in Stuttgart waarmee u het verschil kunt maken op de beurs in Stuttgart. Wij laten u graag tijdens uw bezoek zien welke mogelijkheden onze modulaire houtbouw voor een expositieruimte kunnen bieden. Verzeker uzelf van een expositieruimte die niet over het oog gezien kan worden door ons de stand te laten bouwen.