Een ervaren vakbedrijf voor uw expositiestand

Bent u van plan om met uw bedrijf deel te gaan nemen aan een beurs in Singapore en zoekt u een specialist die standbouw in Singapore kan leveren? Informeer dan bij Dutch Expo 360 naar de mogelijkheden. Wij bieden internationale standbouw aan en kunnen vrijwel alles voor u regelen zoals de logistiek om de expositiestand naar de beurs te vervoeren, het opzetten van de expositieruimte aldaar en andere voordelen die wij in Nederland in onze fabriek beschikbaar hebben.

De expositieruimte bouwer die wereldwijd actief is

Dutch Expo 360 mag dan een Nederlands bedrijf zijn maar dat wil nog niet betekenen dat we niet over de grens kijken. Wij leveren al langer standbouw in Singapore en hebben onze sporen op het gebied van internationale standbouw al ruimschoots verdiend. Met ons hoeft u zich nergens zorgen over te maken want wij regelen alles voor u. Wij verzorgen het ontwerp, fabriceren de expositiestand in onze eigen fabriek en transporteren deze naar Singapore. En uiteraard bouwen wij het geheel voor u op zodat u een compleet functionele expositieruimte heeft wanneer u aankomt op de beurs.

gal1

De mogelijkheden zijn er voor u

Wij maken onze expositieruimtes met systeembouw zoals modulaire houtbouw speciaal geschikt voor expositiestands. Deze methode heeft voordelen zoals een goedkope productie, lage logistieke kosten en mogelijkheden om de expositiestand aan te passen wanneer u deze opnieuw wilt gebruiken op een andere beurs. U kunt de stand overigens ook bij ons opslaan in ons magazijn. U bent bij ons dus in goede handen wanneer u standbouw in Singapore zoekt. Lees hieronder welke mogelijkheden wij allemaal aan kunnen bieden.

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Wereldwijde standbouw
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Singapore
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Neemt u binnenkort deel aan een beurs in Singapore en wilt u een aantal zaken zoals het transport en de installatie van uw stand goed verzorgd hebben? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen standbouw in Singapore regelen voor u. Wij kunnen het gehele traject voor onze rekening nemen vanaf het ontwerp tot en met de installatie van de stand. Met de modulaire houtbouw speciaal voor standbouw bent u er tevens zeker van dat de kosten van de stand zelf en het transport zo laag mogelijk zullen zijn.