Een internationale standbouwer van top klasse

Bent u binnenkort actief op een beurs in China en zoekt u een bedrijf dat standbouw in Shanghai kan verzorgen? Neem dan contact op met Dutch Expo 360 voor een voorstel. Wij leveren internationale standbouw en kunnen alles voor u verzorgen zoals het transport van de stand naar China. Wij zijn bekend in Shanghai zoals de World Expo Exhibition And Convention Center waar we al eerder standbouw hebben geleverd. Overtuig uzelf van onze top klasse houtbouw en modulaire houtbouw, die speciaal voor stands is ontwikkeld, en verschaf uzelf een expositieruimte die niet voorbij gelopen zal worden op de beurs.

Een ervaren standbouwer actief over de hele wereld

Standbouw Shanghai

Dutch Expo 360 is een standbouwer die actief is over de hele wereld. Wij komen ook regelmatig in Azië zoals Hongkong, Singapore en Shanghai. Wij leveren modulaire houtbouw die gemakkelijk te transporteren is en snel in elkaar gezet kan worden op de beurs. Zoekt u dus een bedrijf dat standbouw in Shanghai kan verzorgen dan bent u bij ons in goede handen.

Vele mogelijkheden beschikbaar bij ons

Wij kunnen veel mogelijk maken voor uw stand. Wij verzorgen standbouw in Shanghai met vele mogelijkheden en wij zorgen ervoor dat de stand in ieder geval goedkoop en efficiënt getransporteerd kan worden. Wij doen dat door systeembouw toe te passen die slim in elkaar zit. Wij maken de expositieruimte zo compact mogelijk wat de transportkosten zo laag mogelijk zal houden. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn.

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Expositieruimte wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Shanghai
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Informeer bij ons naar de mogelijkheden

Wilt u binnenkort de stap maken om deel te nemen aan een beurs in China? Laat ons dan het gehele traject voor u verzorgen. Wij komen graag bij u langs om u uit te leggen wat wij allemaal kunnen verzorgen. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over het transport van de stand en de opbouw in Shanghai. Wij leveren standbouw in Shanghai die zich kan meten met de beste stands. Onze internationale standbouw staat garant voor een perfecte aansluiting op de markt in Azië met als resultaat een behoorlijk aantal internationale potentiële klanten die bij u op bezoek komen.