Een standbouwer die zijn sporen heeft verdiend

Rotterdam, de havenstad. Een stad waarvan grotendeels de historie is vergaan door rake klappen in de tweede wereld oorlog maar die na die tijd weer tot bloei is gekomen. Een moderne stad met een wereldberoemde haven. Ook blinkt Rotterdam uit in de beurzen die er plaatsvinden. Het bekendste beurscentrum in Rotterdam?

Dutch Expo 360 is een standbouwer met ruime ervaring. Wij zijn de partij voor u om standbouw in Rotterdam te leveren. Het gehele traject verzorgen wij voor u, zoals het ontwerp in onze eigen studio, de fabricage van de expositieruimte zelf in onze werkplaats en het transport inclusief de installatie van de stand op de beurs in AHOY. Wij zijn tevens specialisten in internationale standbouw.

Vele mogelijkheden beschikbaar bij ons

Wij bieden voor standbouw in Rotterdam vele mogelijkheden om uw expositieruimte nog beter uit de verf te laten komen. De verschillende bouwmogelijkheden geven het voordeel dat er enorm veel mogelijkheden zijn om uw stand perfect op maat af te leveren en geheel aan uw wensen aan te passen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de expositiestand op te slaan in ons magazijn.

.

Standbouw Rotterdam

De mogelijkheden enorm

Bij ons kunt u terecht met de grootste ideeën, wij helpen u bij realisatie. Onderscheid u van de rest met een unieke stand in Rotterdam die van het begin tot het eind onder onze verantwoordelijkheid valt. Van het ontwerp tot de opslag nadien, bij ons wordt u volledig ontzorgd.

Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn of bekijk ons portfolio.

Wat we voor u kunnen doen:

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Wereldwijde standbouw
  • Project management – alles wordt verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Rotterdam
  • Opslag van expositiestand in eigen magazijn

Maak een vrijblijvende afspraak met ons

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en u bent uiteraard van harte welkom bij ons om te zien wat we te bieden hebben. Wij leveren de standbouw in Rotterdam waarmee u het verschil kunt maken. Met een expositieruimte van Dutch Expo 360 bent u er zeker van dat u een flink aantal potentiële klanten op uw bezoek krijgt.