Expositieruimtes volledig door ons verzorgd

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs in Rome en zoekt u een betrouwbare partij die standbouw in Rome kan leveren? Neem dan contact op met ons. Dutch Expo 360 kan het totale traject voor u verzorgen zoals het ontwerp van de expositiestand, de fabricage en het transport naar de Italiaanse hoofdstad inclusief de montage op de beurs zelf. U hoeft bij ons dus zelf helemaal niets te regelen. Wij maken gebruik van systeembouw zoals modulaire houtbouw speciaal voor expositieruimtes en bieden daarmee voordelen aan zoals een goedkope fabricage en lage transportkosten.

Al meer dan een kwart eeuw expositiestands bouwen

Dutch Expo 360 is geen beginner in het bouwen van expositieruimtes. En ook in Rome zijn we geen nieuwkomer. We leveren al wat jaartjes standbouw in Rome. Wij bieden ook voordelen aan zoals een eigen ontwerp studio, een werkplaats met moderne machines en vakkundige timmerlieden en een logistieke ervaring van vele jaren. Wij weten dus waar we aan beginnen als wij een expositiestand in elkaar zetten.

Standbouw Rome

Maak gebruik van onze kennis en de voordelen

Wij produceren onze standbouw met modulaire houtbouw welke uitstekend geschikt is voor expositiestands. Deze methode biedt voordelen zoals een goedkope productie, lage transportkosten en mogelijkheden om delen achter te laten in ons magazijn wanneer de ruimte op de beurs te beperkt is. U kunt dus vele kanten op wanneer u bij ons de expositieruimte laat bouwen. Tel daarbij onze ervaring op in standbouw in Rome en internationale standbouw en u bent beland bij de juiste partij voor een expositieruimte die volledig zal voldoen aan uw wensen.

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Rome
  • Opslag in eigen magazijn

Neem contact met ons op voor een advies

Wilt u meer weten van de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor standbouw in Rome? Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend advies. Wij kunnen internationale standbouw leveren die een garantie vormen voor meer bezoekers op uw stand in Rome. Wij leveren onze stands met houtbouw of modulaire houtbouw wat veel mogelijkheden geeft tot uitbreiding. Deze manier van bouwen garandeert tevens een gunstige kostprijs. Laat ons u overtuigen van onze kracht met een ontwerp van ons die u kunt bekijken in tekeningen en animaties.