Een kant en klare expositieruimte

Heeft u binnenkort het plan om deel te gaan nemen aan een beurs in Parijs en zoekt u een specialist die standbouw in Parijs kan leveren? Dan is Dutch Expo 360 de partij voor u. Wij verzorgen modulaire houtbouw speciaal geschikt voor expositieruimtes waarbij u maximaal kunt profiteren van voordelen zoals een lage kostprijs voor de fabricage, lage kosten voor het transport en een stand die altijd in grootte aangepast kan worden. Wij verzorgen internationale standbouw over de gehele wereld en kunnen een stand eventueel aanpassen aan de stijl van het land waar de expositieruimte gebruikt gaat worden.

Een erkend vakbedrijf voor expositieruimtes

Wij zijn niet zomaar een bedrijf dat standbouw in Parijs levert. Dutch Expo 360 is een standbouwer die haar sporen ruimschoots verdiend heeft en de klappen van de zweep kent. Wij kennen Parijs ook goed met haar Paris expo Porte de Versailles. Wij kennen de weg en weten hoe men daar samenwerkt met de bedrijven die de expositieruimtes in elkaar komen zetten. Niet voor niets zijn wij het erkende bedrijf voor internationale standbouw.

Oneindig veel mogelijkheden

Wanneer u met ons gaat samenwerken dan maakt u gebruik van een aantal belangrijke voordelen. Zo leveren wij bijvoorbeeld standbouw in Parijs inclusief het transport van de stand naar de Franse hoofdstad. U hoeft zelf helemaal niets te regelen. Wij zetten de expositieruimte in elkaar op de beurs en leveren deze compleet functionerend af. Meer kunt u zich niet wensen. Lees hieronder wat wij allemaal verder aan kunnen bieden.

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Wereldwijde standbouw
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Parijs
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Standbouw Parijs

Maak contact met ons voor een afspraak

Wilt u meer weten van ons en wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met ons. Wij ontvangen u graag in onze showroom of komen met alle plezier bij u langs om de mogelijkheden uit te leggen. Wij leveren standbouw in Parijs waarbij we alles voor u kunnen verzorgen. Wij transporteren de stand naar Parijs en bouwen de stand daar lokaal op. Overtuig uzelf van de voordelen van onze houtbouw en modulaire houtbouw speciaal bestemd voor internationale standbouw zoals de kostprijs, de mogelijkheden voor uitbreiding en de compactheid voor opslag.