De vakman voor uw expositieruimte

Bent u op zoek naar een bedrijf dat standbouw in München kan leveren? Neem dan contact op met Dutch Expo 360 voor een vrijblijvend voorstel. Wij zijn de specialisten op het gebied van internationale standbouw en zijn ook al jaren in Duitsland actief. Wij kennen de mogelijkheden in deze Beierse hoofdstad en weten dus exact welke mogelijkheden wij u aan kunnen bieden. Wij kunnen alles voor u verzorgen zoals het ontwerp, de productie en het transport inclusief de montage van de expositieruimte.

Al vele jaren actief op de Duitse beurzen

Dutch Expo 360 is geen beginner in Duitsland. Wij leveren al heel wat jaren standbouw in München en hebben onze sporen daar al ruimschoots verdiend. Wij hebben een eigen ontwerp studio met ervaren en creatieve ontwerpers en een eigen fabriek met de beste timmerlieden die elke dag weer het mooiste en beste vakwerk afleveren. Maak gebruik van onze kennis van zaken en ervaring door ons uw expositieruimte te laten maken waar niemand aan voorbij zal gaan tijdens uw expositie op de beurs in München.

Transport en montage door ons verzorgd

Wanneer u met ons in zee gaat dan bent u er zeker van dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Standbouw in München betekent voor ons dat wij alles voor u regelen. U hoeft dus slechts af te reizen naar de beurs in München waar de expositiestand geheel voor u klaar staat. Wij maken onze stands met systeembouw zoals modulaire houtbouw dat speciaal geschikt is voor standbouw. Wij kunnen uw stand ook opslaan in ons magazijn voor hergebruik.

Standbouw München

  • Ontwerp met animaties en tekeningen
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar München
  • Opslag in eigen magazijn

Maak contact met ons voor een afspraak

Neemt u binnenkort deel aan een beurs in München? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen met alle plezier bij u langs om u de voordelen van onze internationale standbouw uit te leggen. Wij leveren standbouw in München die zich kan meten met de beste stands op de beurzen. Met onze houtbouw bestemd voor beurzen bent u er tevens zeker van dat u voor een goede kostprijs een pracht van een stand krijgt die niet voorbij gelopen zal worden.