Een expositieruimte die opgemerkt zal worden

Bent u binnenkort één van de exposanten van een beurs in Milaan en zoekt u een bedrijf dat standbouw in Milaan kan leveren? Dan bent u bij Dutch Expo 360 internationale standbouw en kunnen alles voor u verzorgen. Een expositiestand laten maken door ons betekent dat u helemaal niet zelf hoeft te regelen omdat wij deze naar de stad en de beurs vervoeren en daar in elkaar zullen zetten. U krijgt van ons dus een compleet ingerichte expositieruimte opgeleverd op de FieraMilano waar u alleen nog maar in hoeft te trekken.

Standbouw Milaan

Een ruime ervaring in expositiestands

Dutch Expo 360 heeft al meer dan een kwart eeuw ervaring in het vervaardigen van expositieruimtes. En niet alleen in Nederland want we leveren ook al aardig wat jaartjes standbouw in Milaan zoals de FieraMilano. Wij maken gebruik van modulaire houtbouw wat erg voordelig is omdat de stand hiermee gemakkelijk op transport gezet kan worden en eenvoudig aanpasbaar is.

Maak gebruik van de mogelijkheden bij ons

Wij leveren nogal wat mogelijkheden. U profiteert bij ons van onze eigen ontwerp studio, een werkplaats met zelf opgeleide medewerkers en een logistieke ervaring van vele jaren om uw stand op lokatie te krijgen. Tevens maken wij gebruik van houtbouw en modulaire houtbouw met voordelen zoals een lage kostprijs in productie en lage transportkosten. Wij leveren standbouw in Milaan af als een compleet pakket inclusief het transport en de opbouw van de expositiestand. Meer kunt u niet wensen.

Lees hieronder in de opsomming welke mogelijkheden wij allemaal aanbieden voor standbouw:

  • Ontwerp met animaties en tekeningen
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Wereldwijde standbouw
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Milaan
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Maak contact met ons voor een voorstel

Wilt u een voorstel van ons ontvangen voor internationale standbouw waarmee meer bezoekers aangetrokken kunnen worden op uw stand op de beurs in Milaan? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf en laten u dan met alle plezier zien wat wij allemaal kunnen leveren. Wij kunnen standbouw in Milaan leveren waarbij wij alles voor u kunnen regelen vanaf het ontwerp, de productie van de stand in onze eigen werkplaats en de installatie op de beurs in Milaan.