Een expositieruimte door de vakman gemaakt

Wilt u deel gaan nemen aan een beurs in Lyon en zoekt u een specialist die standbouw in Lyon kan verzorgen? Informeer dan bij Dutch Expo 360 voor de mogelijkheden. Wij zijn de specialisten op het gebied van internationale standbouw en kunnen overal op de wereld onze expositieruimtes afleveren en bedrijfsklaar maken. Wij maken gebruik van modulaire houtbouw speciaal geschikt voor stands voor beurzen en garanderen een stand op de beurs die de aandacht zal trekken die u verwacht.

Een specialist met ruime ervaring

Dutch Expo 360 is geen beginneling in het vak van expositieruimtes bouwen. Wij leveren deze al vele jaren en verzorgen ook al aardig wat jaartjes standbouw in Lyon. U hoeft zich bij ons nergens druk over te maken want wij verzorgen alles voor u beginnend bij het ontwerp tot en met de installatie van de expositiestand op de beurs in Lyon. Wij hebben tevens een eigen magazijn waar wij de stand voor u op kunnen slaan voor later hergebruik.

De mogelijkheden zijn enorm bij ons

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken voor u. Wij hebben een eigen ontwerp studio en werken met animaties om te laten zien hoe de expositieruimte eruit zal zien. Wij bouwen de stand in eigen beheer in onze werkplaats en wij leveren de standbouw in Lyon af en installeren het geheel op zodat u er alleen nog maar in hoeft te trekken. En met de voordelen van onze systeembouw voor expositieruimtes maakt u ook nog eens gebruik van voordelen zoals een lage kostprijs en de mogelijkheid om aanpassingen te laten doen.

  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Expositiestand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Lyon
  • Opslag in eigen magazijn

Standbouw Lyon

Informeer naar de mogelijkheden van onze standbouw

Heeft u interesse in onze houtbouw, systeembouw of modulaire houtbouw speciaal bestemd voor internationale standbouw? Maak dan een afspraak met ons. Wij brengen met alle plezier een bezoek aan uw bedrijf om u te overtuigen van onze kracht. Wij zijn de specialisten voor standbouw in Lyon en kunnen alles voor u verzorgen zoals het ontwerp, de productie van de stand, die wij in eigen werkplaats uitvoeren, het transport naar Lyon en de opbouw en afbouw op de stand.