Goed voor de dag komen op de beurs

Gaat uw bedrijf deelnemen aan een beurs in London en zoekt u een bedrijf die een expositiestand kan leveren van top klasse? Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij leveren standbouw in London en kunnen het gehele traject voor u verzorgen zoals het ontwerp, de fabricage van de expositiestand, de logistiek en de montage op de beurs aldaar. Wij zijn specialisten op het gebied van internationale standbouw en weten de weg in London.

Al meer dan 25 jaar met standbouw in de weer

Dutch Expo 360 zet niet haar eerste stappen op het gebied van standbouw in London. We doen dat al even. Bij elkaar zijn we nu al meer dan 25 jaar actief als standbouwer en we zijn ook al aardig wat jaartjes een bekende verschijning op de beurzen in London. Wij kennen de klappen van de zweep wanneer wij een expositieruimte ontwerpen in onze eigen studio en deze vervolgens in elkaar moeten zetten. Met ons bent u er zeker van dat u top klasse krijgt voor de beste prijs.

Vele opties beschikbaar bij ons

Wanneer u met ons in zee gaat dan krijgt u nogal wat opties van ons. Want standbouw in London is meer voor ons dan alleen een expositieruimte ontwerpen en bouwen. Wij maken gebruik van modulaire houtbouw die speciaal ontwikkeld is voor expositiestands. Deze methode van fabriceren brengt voordelen met zich mee zoals een voordelige fabricage., lage transportkosten, gemakkelijk aanpasbaar en compacte opslagruimte. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Standbouw London

  • Ontwerp met animaties en tekeningen
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar London
  • Opslag in eigen magazijn

Maak een afspraak met ons voor meer info

Heeft u interesse in onze houtbouw of modulaire houtbouw speciaal bestemd voor stands? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij brengen graag een bezoek aan uw bedrijf om u te overtuigen van de klasse van onze internationale standbouw. Wij leveren standbouw in London waarbij we alles voor onze rekening nemen zoals het ontwerp, de productie van de stand – in onze eigen werkplaats -, het transport en de op en afbouw van de stand op de beurs. Maak ook gebruik van de voordelen van de opslag in ons eigen magazijn.