Een standbouwer die internationaal werkt

Heeft u binnenkort een beurs in Duitsland en zoekt u een bedrijf dat standbouw in Keulen kan leveren? Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij leveren standbouw over de hele wereld en zijn ook regelmatig op de Koelnmesse in Keulen te vinden. Wij leveren internationale standbouw die wij overal ter wereld kunnen afleveren en verzorgen modulaire houtbouw die speciaal geschikt is voor stands. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen zoals het ontwerp, de productie van de expositiestand – eigen werkplaats – en het transport inclusief de installatie.

Standbouw Keulen

Een standbouwer met een kwart eeuw ervaring

Dutch Expo 360 is de standbouwer met meer dan een halve eeuw ervaring. Wij hebben een eigen ontwerp studio waar wij de stands ontwerpen en presenteren in o.a. animaties. Tevens beschikken wij over een opslag magazijn waar wij de stands kunnen opslaan voor hergebruik. Wij zijn vooral specialisten in modulaire houtbouw voor stands die mogelijkheden genoeg geven om de expositieruimte uit te breiden of aan te passen aan een kleinere beurs. Wij kunnen standbouw in Keulen leveren waarbij wij alles kunnen verzorgen vanaf het ontwerp tot en met het afbouwen van de expositieruimte in Keulen.

Bij ons is niets te gek

Wij draaien onze handen niet om voor complexe stands. Wanneer u standbouw in Keulen zoekt dan bent u bij ons ook aan het goede adres wanneer u wilt dat de expositiestand aan internationale voorwaarden voldoet. De smaak van buitenlanders is nu eenmaal niet hetzelfde als de Nederlander. Wij weten dat als geen ander wanneer u wilt dat de expositieruimte geschikt is voor de bezoekers van de beurs in Keulen.

Welke service bieden wij allemaal aan

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Keulen
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Maak een afspraak met ons voor meer info

Wilt u weten welke mogelijkheden wij allemaal aan kunnen bieden voor internationale standbouw? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij laten u dan geheel vrijblijvend zien wat wij allemaal kunnen maken. Kom langs bij ons om een kijkje te nemen naar de manier waarop wij de onze modulaire houtbouw voor stands in elkaar zetten en overtuig uzelf ervan dat wij de partij zijn die het verschil kunnen maken voor standbouw in Keulen.