Met een pracht stand naar de beurs

Heeft u een beurs in Italië in de planning staan en bent u op zoek naar een bedrijf dat standbouw in Italië kan verzorgen? Neem dan contact op met Dutch Expo 360 voor een geheel vrijblijvend advies. Wij zijn de standbouwer die internationale standbouw kan leveren waarbij we alles tot in de puntjes kunnen verzorgen. U hoeft, wanneer u een expositiestand bij ons laat maken, er alleen nog maar in te trekken. Wij bieden tevens de mogelijkheid aan om de stand op te slaan in ons eigen magazijn.

Een expositieruimte producent met veel ervaring

Wanneer Dutch Expo 360 de expositiestand voor u maken dan is dat zeker niet de eerste die we in elkaar zetten. En het zal ook niet de eerste standbouw in Italië zijn die we verzorgen. Wij doen dit allemaal al heel wat jaartjes. Om precies te zijn al meer dan een kwart eeuw. Wij zijn experts in systeembouw dat speciaal is afgestemd op exposities en wij maken gebruik van modulaire houtbouw wat veel voordelen geeft.

Maak gebruik van de voordelen die wij bieden

Wij maken gebruik van modulaire houtbouw voor een expositieruimte. En dat is wel zo voordelig want deze methode van standbouw is zowel in productie als transport erg voordelig. Dat is mooi meegenomen wanneer u standbouw in Italië zoekt. Wij zijn erg goed bekend in Italië en kunnen expositiestand afleveren op elke gewenste plek zoals Milaan, Bologna of Rome. In al deze steden zijn wij bekend met de beurzen en en de mogelijkheden die daar voorhanden zijn.

Standbouw Italië

De mogelijkheden op een rij

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Expositieruimte wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Italië
  • Opslag in eigen magazijn

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten van onze standbouw in Italië? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom of wij komen met alle plezier bij u langs om u te overtuigen van onze kwaliteit. Wij kunnen u de internationale standbouw leveren die meer potentiële klanten zal aantrekken op uw stand op de beurs in Italië en wij garanderen u dat de stand volledig functioneel zal zijn wanneer wij deze hebben opgebouwd op de beurs. Wij kunnen tevens uw stand opslaan in ons magazijn wanneer u de stand opnieuw wilt gebruiken voor een andere beurs.