Een professionele stand voor uw beurs

Neemt u binnenkort deel aan een beurs in Hong Kong en zoekt u hiervoor een specialist in internationale standbouw? Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij zijn al meer dan 25 jaar de expert op het gebied van internationale standbouw en kunnen op elke plek van de wereld uw stand in elkaar zetten. Schakel ons in wanneer u een bedrijf zoekt dat standbouw in Hong Kong kan leveren en verzeker uzelf van een stand die niet snel voorbij gelopen zal worden.

Een specialist met meer dan 25 jaar ervaring

Wanneer u met Dutch Expo 360 in zee gaat dan heeft u een specialist in het bouwen van stands voor beurzen in handen genomen die de klappen van de zweep kent. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en hebben onze stands al over de hele wereld in elkaar gezet. Hong Kong is voor ons zeker geen onbekend terrein en wij kunnen de stand dan ook helemaal verzorgen inclusief de logistiek.

Deze stad is bekend terrein voor ons

De Hong Kong Convention and Exhibition Centre is voor ons geen onbekend terrein. Wij hebben al veel standbouw in Hong Kong mogen leveren. En dat is niet zonder succes gebleven. Al vele bedrijven hebben mogen ervaren dat de systeembouw die wij leveren van top kwaliteit is en dat onze ontwerpen geheel passen in de internationale standbouw. Wij begrijpen als geen ander dat een expositiestand in Azië aan andere eisen moet voldoen dan in andere steden.

Standbouw in Hong Kong

Meerdere mogelijkheden beschikbaar

Wij kunnen verschillende mogelijkheden bieden wanneer u standbouw in Hong Kong zoekt. Wij kunnen modulaire houtbouw leveren die snel opgezet kan worden en eventueel opnieuw bruikbaar is. Wij kunnen uw expositiestand transporteren naar deze bruisende Aziatische metropool en wij kunnen uw stand ook weer opslaan in ons eigen magazijn.

Welke service bieden wij aan

  • Wereldwijd standbouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Expositieruimte wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Logistiek door ons verzorgd
  • Opslag van expositiestand in eigen magazijn

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Gaat u binnenkort deelnemen aan een beurs in Hong Kong en zoekt u een bedrijf dat standbouw in Hong Kong kan leveren en volledig verzorgen? Neem dan contact met ons op voor een gesprek zonder enige verplichting. Wij kunnen u uitleggen en laten zien hoe onze modulaire houtbouw in elkaar zit en hoe wij systeembouw voor een expositieruimte aanpakken. U krijgt dan van ons een volledig vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken.