Het bedrijf voor een perfecte beursstand

Heeft u binnenkort een deelname aan een beurs in Hamburg ? Informeer dan bij Dutch Expo 360 voor een stand die beslist niet voorbij gelopen zal worden. Wij zijn de specialisten in internationale standbouw en kunnen aan vrijwel alle wensen voldoen die u heeft als bedrijf om uw product maximaal onder de aandacht te brengen. Wij leveren modulaire houtbouw om de kosten van de stand zo laag mogelijk te houden en bieden standaard ontwerpen aan die volledig uitgebouwd kan worden. Voor standbouw in Hamburg bent u bij ons in goede handen.

Standbouw Hamburg

Een standbouwer met een ruime ervaring

Wanneer u met Dutch Expo 360 gaat samenwerken dan heeft u een bedrijf in handen die de klappen van de zweep in standbouw kent. Wij leveren systeembouw dat zich kan meten met de beste stands en verzorgen de bouw van de expositiestand in onze eigen werkplaats. Voorafgaand aan de bouw leveren wij uiteraard ook graag het ontwerp. Vooraf kunt u het ontwerp beoordelen via tekeningen en een animatie om op deze manier een perfecte indruk te krijgen hoe de stand eruit zal zien. Een betere partner kunt u niet vinden voor standbouw in Hamburg.

Vele mogelijkheden beschikbaar bij ons

Wij zijn vooral de specialisten voor modulaire houtbouw voor een expositieruimte. Hiermee kunnen wij de kosten voor uw expositiestand in Hamburg zo laag mogelijk houden. Tevens zijn de mogelijkheden bij een modulaire houtbouw enorm. U heeft alle mogelijkheden om de expositieruimte volledig te laten voldoen aan uw wensen. Wij leveren de standbouw in Hamburg die gemakkelijk te transporteren en eenvoudig te installeren is.

Welke service bieden wij allemaal aan:

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Expositieruimte wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Hamburg Messe
  • Opslag van expositiestand in eigen magazijn

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u standbouw in Hamburg? Zoek dan niet langer en maak een afspraak met ons. Wij leggen u graag uit wat wij allemaal aan kunnen bieden en geven u met alle plezier een prijsindicatie voor een stand die door geen enkele bezoeker op de beurs onopgemerkt zal blijven. Wij kunnen internationale standbouw leveren van allure met alle accessoires. Tevens transporteren wij de expositiestand voor u naar Hamburg en kunnen deze voor u opbouwen op de beurs zelf. U krijgt van ons een expositieruimte opgeleverd die volledig operationeel is en eventueel ook weer opnieuw bruikbaar is.