Deelnemen aan de beurs met een prachtstand

Heeft u binnenkort een deelname aan een beurs in Frankrijk en zoekt u hiervoor een bedrijf dat standbouw in Frankrijk kan regelen? Neem dan contact op met Dutch Expo 360 voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij zijn specialisten in het verzorgen van expositieruimtes waarbij we vooral gebruik maken van systeembouw. Wij hebben modulaire houtbouw speciaal geschikt voor beurzen waarmee u maximaal kunt profiteren van voordelen zoals een lage kostprijs in productie, lage transportkosten en diverse mogelijkheden om later altijd nog uit te breiden.

Een expositieruimte bouwer van allure

Dutch Expo 360 is een echte onvervalste specialist in het bouwen van stands voor beurzen. Wij leveren standbouw in Frankrijk en kunnen het gehele traject voor u verzorgen. Wij kunnen het ontwerp voor uw expositieruimte verzorgen, wij verzorgen de standbouw in eigen beheer in onze werkplaats en wij leveren de stand af in Frankrijk op de plek van uw keuze alwaar we de expositieruimte ook geheel voor u zullen opbouwen. Wij hebben tevens een magazijn waar wij de stand voor u kunnen opslaan indien u plannen heeft om deze nog een aantal keren te gebruiken.

Standbouw Frankrijk

Vrijwel alles kan verzorgd worden door ons

U hoeft zich niet druk te maken over de vraag hoe uw expositiestand in Frankrijk terecht komt. Dat doen wij nl. voor u. Zoals gezegd leveren wij een compleet pakket aan voor standbouw in Frankrijk en het transport en de installatie hoort daar ook bij. U krijgt van ons dus een volledig operationele expositiestand van ons opgeleverd. Niet voor niets zijn wij de juiste partij voor internationale standbouw.

  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van houtbouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Transport verzorgd wereldwijd door ons verzorgd
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Maak een afspraak met ons voor meer info

Zoekt u een bedrijf dat top klasse standbouw in Frankrijk kan leveren? Neem dan contact op met ons. Wij maken met alle plezier een afspraak om te laten zien wat wij allemaal kunnen leveren. Wij kunnen de internationale standbouw leveren waarmee u internationale potentiële klanten op uw expositiestand kunt krijgen. Met onze modulaire houtbouw heeft u een stand die goedkoop, snel opbouwbaar en makkelijk uit te breiden is. Maak gebruik van onze kennis en pak flink uit op de beurs in Frankrijk waarmee u zich kunt onderscheiden tegenover uw concurrenten.