De expert voor u aan het werk op de beurs

Frankfurt am Main, de stad waar vele grote beurzen worden georganiseerd. Met een rijke historie, een grote rivier dwars door de stad, een vliegveld en grote winkelcentra is het met recht een wereldstad. In deze veelzijdige stad worden verschillende grote internationale beurzen georganiseerd waar vele bezoekers op af komen. Deze beurzen worden veelal georganiseerd in:

Heeft u binnenkort plannen om deel te nemen aan een beurs in Frankfurt en zoekt u een standbouwer die standbouw in Frankfurt kan leveren? Informeer dan bij Dutch Expo 360 voor professionele internationale standbouw. Wij weten de weg in Messe Frankfurt en kunnen alles voor u verzorgen wanneer u bij ons de expositieruimte laat bouwen. Wij ontwerpen de stand in onze eigen studio en door middel van een perfecte animatie laten wij u zien hoe de expositieruimte eruit gaat zien.

Standbouw Frankfurt

Alles is mogelijk bij ons

U kunt het zo gek niet bedenken of wij zoeken naar een manier om het mogelijk te maken. En we hebben al vele ontwerpen, die niet haalbaar leken, gerealiseerd met groot succes. Onderscheid u van de rest en wees zichtbaar op de grote beurzen in Frankfurt.

Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn of bekijk ons portfolio.

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Wereldwijd standbouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Logistiek door ons verzorgd
  • Opslag van expositiestand in eigen magazijn

Maak een afspraak voor een bezoek

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en u bent uiteraard van harte welkom bij ons om te zien wat we te bieden hebben. Wij leveren de standbouw in Frankfurt waarmee u het verschil kunt maken. Met een expositieruimte van Dutch Expo 360 bent u er zeker van dat u een flink aantal potentiële klanten op uw bezoek krijgt.