Een stand die niet onopgemerkt zal blijven

Bent u binnenkort van plan om deel te nemen aan een beurs in Messe Essen en zoekt u een specialist die standbouw in Essen kan leveren? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden die wij bieden. Dutch Expo 360 is de expert op het gebied van internationale standbouw en kan elk bedrijf voorzien van een expositieruimte waarvan het vrijwel onmogelijk is om er voorbij te lopen. Wij zijn specialisten op het gebied van modulaire houtbouw van stands en garanderen op die manier maximale mogelijkheden en een lage kostprijs. Lees verder wat wij kunnen maken of neem geheel vrijblijvend contact op met ons voor een afspraak.

Verzeker uzelf van een beste standbouwer

Samenwerken met Dutch Expo 360 betekent dat u een garantie krijgt voor kwaliteit en gebruiksgemak van de expositieruimte. Wij leveren de expositiestand die geheel aangepast kan worden aan uw wensen. Wij doen dat vooral met modulaire houtbouw wat oneindig veel mogelijkheden creëert voor een lage kostprijs. Wij kunnen de standbouw in Essen leveren van met mogelijkheden waar u nog niet aan gedacht heeft en die tevens van top klasse is.

Standbouw Essen

Wij toveren elke wens uit de hoed

Bij ons is werkelijk niets te gek wanneer u standbouw in Essen zoekt. U bedenkt het en wij gaan ermee aan de slag om te kijken hoe wij uw wens tot werkelijkheid kunnen laten komen. Wij zijn niet voor niets een topper in internationale standbouw en doen er alles aan om die reputatie in stand te houden. Laat u verrassen door de mogelijkheden die wij bieden door bij ons de standbouw te laten leveren die het verschil zal maken op de beurs.

Wat kunnen wij allemaal aanbieden?

  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management; Alles kan worden verzorgd
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Essen
  • Opslag van expositiestand in eigen magazijn

Maak contact met ons voor een afspraak

Zoekt u nog steeds een specialist voor standbouw in Essen? Zoek dan niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Wij laten u dan met alle plezier onze mogelijkheden zien voor een modulaire houtbouw voor uw expositieruimte op de beurs in Essen. Wij geven u dan meteen ook een prijsindicatie wat uw expositiestand gaat kosten inclusief het transport, de opbouw op de beurs in Essen zelf en een eventuele opslag in ons magazijn voor hergebruik.