Uw stand tot in de puntjes verzorgd

Neemt u met uw bedrijf deel aan een beurs in Engeland en zoekt u een specialist die standbouw in Engeland kan leveren? Informeer dan bij Dutch Expo 360 voor de mogelijkheden. Wij bieden internationale standbouw aan waarbij we gebruik maken van een modulair systeem om uw expositiestand zo optimaal en goedkoop als mogelijk te maken. Wij zijn al vele jaren actief in het land en kennen de weg op de beurzen in Londen en andere steden in Engeland. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden of neem contact op om een afspraak te maken.

Een topper in expositiestands

Dutch Expo 360 is een echte topper in het leveren van standbouw in Engeland. Wij kunnen de standbouw leveren die u in uw gedachten heeft. Onze ervaren en creatieve ontwerpers in onze eigen studio toveren regelmatig de meest onwaarschijnlijke expositieruimtes uit de hoed en onze ervaren timmerlieden zorgen er vervolgens voor dat alles vakkundig geproduceerd wordt. Wij zijn zeer bedreven in logistiek en hebben er geen enkel probleem mee om uw expositieruimte over het Kanaal te krijgen op de lokatie in Engeland die u wenst.

Standbouw Engeland

Vele mogelijkheden voorhanden

Wij bieden nogal wat mogelijkheden aan wanneer u zoekt naar standbouw in Engeland. Wij maken in onze werkplaats gebruik van systeembouw zoals houtbouw of modulaire houtbouw. Deze methode geeft voordelen zoals een gunstige kostprijs in fabricage. voordelige transportkosten en mogelijkheden om de expositiestand zo in elkaar te zetten dat er delen achterwege gelaten kunnen worden als de ruimte op de beurs te beperkt is. Wij kunnen uw stand tevens opslaan in ons magazijn voor hergebruik. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn.

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Wereldwijde standbouw
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Engeland
  • Opslagmogelijkheden in eigen magazijn

Neem contact met ons op voor meer info

Zoekt u een bedrijf voor standbouw in Engeland? Neem dan contact op met ons voor meer info. Wij maken graag een afspraak met u om langs te komen. Wij kunnen dan uitleggen wat de mogelijkheden zijn van onze internationale standbouw. Maak gebruik van de voordelen van onze modulaire houtbouw speciaal geschikt voor stands. Verzeker uzelf van een stand die in het oog zal springen en door niemand ongemerkt gepasseerd zal worden. Maak tevens gebruik van de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons magazijn.