Een stand die je niet voorbij loopt

Düsseldorf, de stad aan de Nederrijn en thuishaven van enkele grote internationale beurzen. Met haar oude kerken en moderne gebouwen is er genoeg afwisseling in het straat beeld van deze stad die met haar 600.000+ minder inwoners telt dan Amsterdam.

De beurzen vinden veelal plaats in het bekende:

Heeft u een beursdeelname in de Düsseldorf Messe op de planning staan en zoekt u hiervoor een specialist die standbouw in Düsseldorf kan leveren? Informeer dan bij Dutch Expo 360 voor de mogelijkheden. Wij zijn al meer dan een kwart eeuw de specialist op het gebied van internationale standbouw. Wij kennen de Düsseldorf Messe erg goed en komen daar vrij regelmatig. Düsseldorf is voor ons dus bekend terrein wanneer wij uw expositiestand daarheen transporteren en opbouwen.

Standbouw Dusseldorf

Alles is mogelijk bij ons

Onze specialisten draaien hun handen er niet voor om wanneer u met speciale wensen komt voor het ontwerp van de expositiestand. Wij kunnen in onze werkplaats vrijwel alles maken en het ontwerp kunnen wij u aan de hand van animaties laten zien. Omdat wij specialist op het gebied van internationale standbouw zijn, weten wij als geen ander een expositieruimte aan te passen aan internationaal gebruik. Hierbij kunt u denken aan eenvoudig transport en een ontwerp dat past bij het land waar de expositie wordt gehouden.

Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn of bekijk ons portfolio.

  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Wereldwijde aflevering
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Düsseldorf
  • Opslag in eigen magazijn

Kom langs bij ons om de mogelijkheden te zien

Wilt u weten wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is voor een expositieruimte voor een beurs? Maak dan een afspraak met ons.. Wij kunnen de standbouw in Düsseldorf leveren waarmee u zich zult onderscheiden op de beurs. Verzeker uzelf van een flink aantal bezoekers op de beurs met onze internationale standbouw van allure en maak meteen gebruik van de mogelijkheden om uw expositieruimte weer opnieuw te gebruiken.