Een perfecte stand voor uw beurs

Bent u op zoek naar een bedrijf dat standbouw in Duitsland kan leveren omdat u binnenkort een beurs heeft in dit land? Dutch Expo 360 heeft veel ervaring met standbouw in Duitsland. Onze ervaren standbouwers verzorgen het hele traject voor zoals het ontwerp, de bouw en het plaatsen van de expositiestand op elke gewenste beurs in Duitsland.

De expert in standbouw die alles kan leveren

Dutch Expo 360 is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van internationale standbouw. Wij leveren onze stands over heel Duitsland en kunnen het gehele traject voor onze rekening nemen zoals het ontwerp, de bouw – die wij in eigen werkplaats verzorgen – en het opbouwen op de beurs zelf. Wij kunnen de expositiestand volledig uitrusten met alle denkbare accessoires en kunnen de stand tevens opslaan voor hergebruik in ons eigen magazijn.

Standbouw Duitsland

Wij zijn op alle beurzen in de wereld te zien

Als standbouwer van internationale standbouw zijn wij in vrijwel elke grote stad met een beurs te vinden. In Duitsland zijn we al actief geweest in Frankfurt, Stuttgart, Hamburg, Essen, Keulen, München, Düsseldorf en Berlijn. Met maakt ons eigenlijk helemaal niets uit waar wij de expositieruimte moeten afleveren en opbouwen. Wij leveren standbouw in Duitsland in elke gewenste stad.

 .

Bij ons zijn de mogelijkheden enorm

Bij ons is werkelijk niets te gek. Wij zijn het bedrijf dat standbouw in Duitsland kan leveren dat zich kan onderscheiden tegenover de rest. Met een expositieruimte van ons profiteert u tevens van de mogelijkheid om de expositiestand goedkoop en efficiënt te produceren en te transporteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn of bekijk ons portfolio.

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Wereldwijd standbouw
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management. Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Expositieruimte wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd
  • Opslag mogelijk in eigen magazijn

Maak een afspraak met ons voor een bezoek

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en u bent uiteraard van harte welkom bij ons om te zien wat we te bieden hebben. Wij leveren de standbouw in Duitsland waarmee u het verschil kunt maken. Met een expositieruimte van Dutch Expo 360 bent u er zeker van dat u een flink aantal potentiële klanten op uw bezoek krijgt.