Onbezorgd naar de beurs met een stand van ons

Gaat u binnenkort deelnemen aan een vakbeurs in Dubai en zoekt u een bedrijf dat standbouw in Dubai kan verzorgen? Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij verzorgen internationale standbouw en doen dat over de hele wereld. Wij zijn bekend in Dubai en alle mogelijkheden die daar beschikbaar zijn en kunnen alles voor u regelen zoals het transport en de montage op de beurs aldaar. Wij maken gebruik van modulaire houtbouw voor onze expositieruimtes wat veel voordelen met zich meebrengt.

Een internationale vakkan voor de beurs

Wanneer u met ons gaat samenwerken dan heeft u een partij in handen die veel ervaring heeft met standbouw in Dubai. U maakt bij ons gebruik van nog meer voordelen zoals ervaren ontwerpers die in onze eigen studio uw wensen tot werkelijkheid omtoveren, vaktimmerlieden die in onze werkplaats een puik stukje vakwerk afleveren en een logistieke ervaring om expositiestands overal over de wereld af te leveren en op te bouwen.

Standbouw Dubai

Maak gebruik van onze mogelijkheden

Dutch Expo 360 biedt nogal wat voordelen wanneer u naar standbouw in Dubai zoekt. Wij maken gebruik van houtbouw en modulaire houtbouw systemen die speciaal ontwikkeld zijn voor standbouw. Dit heeft voordelen zoals lage productiekosten, goedkoop transport en mogelijkheden om de expositieruimte aan te passen wanneer deze later nog een keer gebruikt wordt op een lokatie met minder ruimte. U bent bij ons dus in handen bij een ervaren standbouwer die de klappen van de zweep kent. Lees hieronder de voordelen in een opsomming.

  • Ontwerp met animaties en tekeningen
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management; Alles kan worden verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd
  • Opslagmogelijkheden in eigen magazijn

Maak een afspraak met ons voor een gratis advies

Heeft u plannen om deel te nemen aan een beurs in Dubai en twijfelt u aan de problemen die u eventueel kunt ondervinden om uw expositieruimte in het buitenland op te bouwen? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen wanneer u standbouw in Dubai zoekt. Wij ontwerpen de stand in onze eigen studio, maken de expositiestand in onze werkplaats en transporteren de stand ook naar Dubai. Uiteraard zetten wij de expositiestand dan ook voor u in elkaar op de beurs aldaar. Met onze internationale standbouw bent u er zeker van dat u een stand krijgt die functioneel is en meer bezoekers zal trekken op de beurs.