Een expositiestand van top kwaliteit

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een standbouw in Bologna kan leveren en alles kan verzorgen zoals het ontwerp, de fabricage, het transport en de montage op de beurs in Bologna zelf? Neem dan contact op met Dutch Expo 360 voor een vrijblijvend voorstel. Wij zijn de specialisten in internationale standbouw en kunnen het totale traject voor u verzorgen. Wij hebben de beschikking over een eigen ontwerp studio, een moderne werkplaats en hebben een ruime ervaring in logistiek om de expositiestand op de plek te krijgen waar u deze wilt hebben.

Al meer dan 25 jaar expositieruimtes bouwen

Dutch Expo 360 bouwt al meer dan 25 jaar expositiestands. En dat doen we niet alleen in Nederland maar ook in Italië zoals Milaan, Rome en Bologna. Wij zijn bekend met de beurzen in het land en weten welke mogelijkheden er zijn. Wij maken gebruik van systeembouw waarmee we belangrijke voordelen kunnen aanbieden zoals lage kosten en gebruiksgemak. Wanneer u een bedrijf zoekt dat standbouw in Bologna kan leveren dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Standbouw Bologna

Oneindig veel mogelijkheden

Wij bieden nogal wat mogelijkheden aan wanneer u standbouw in Bologna zoekt. Wij ontwerpen en produceren onze expositieruimtes met modulaire houtbouw wat nogal wat voordelen met zich meebrengt. Wat dacht u van een lage kostprijs voor de stand zelf, lage transportkosten en veel mogelijkheden om de grootte van de expositieruimte aan te passen naar behoeven wanneer een volgende beurs minder ruimte voor uw expositieruimte beschikbaar heeft.

  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Standbouw wereldwijd geleverd
  • Standbouw ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Bologna
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Maak een afspraak met ons voor een bezoek

Wij komen met alle plezier bij u langs om u te laten zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden voor standbouw in Bologna. Wij leveren internationale standbouw van allure en kunnen meer bezoekers garanderen op uw stand op de beurs in Bologna. Wij bieden modulaire houtbouw aan die speciaal ontwikkeld is voor stands. Met deze houtbouw krijgt u de beschikking over een stand die gunstig in kostprijs is en die veel mogelijkheden biedt om uit te breiden en te stallen. Wij hebben een eigen ontwerpstudio, een werkplaats en een magazijn waar wij uw stand kunnen opslaan voor later gebruik.