Een standbouwer die van wanten weet

Gaat u binnenkort deelnemen aan een beurs in de Messe Berlijn en zoekt u een specialist die standbouw in Berlijn kan verzorgen? Informeer dan bij Dutch Expo 360 voor de mogelijkheden van internationale standbouw. Wij zijn regelmatig te vinden op de Messe Berlijn en weten als geen ander waar een ontwerp voor een expositieruimte aan moet voldoen wanneer deze internationaal gebruikt wordt. Wij leveren modulaire houtbouw speciaal ontwikkeld voor stands die uitstekend geschikt zijn om te transporteren.

Al meer dan 25 jaar de specialist in stands bouwen

Dutch Expo 360 is al meer dan 25 jaar de specialist in het verzorgen van stands. Wij leveren ook regelmatig standbouw in Berlijn. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen vanaf de ontwerpfase tot en met het afbouwen van de expositieruimte op de beurs. Wij transporteren de stand ook naar de beurs en bieden tevens ruime mogelijkheden aan om de expositiestand op te slaan in ons eigen magazijn. Verzeker uzelf van een expositieruimte op de beurs in de Duitse hoofdstad die door geen enkele bezoeker over het hoofd zal worden gezien en maak tevens gebruik van de mogelijkheden van ons modulaire systeem.

Wat kunnen wij allemaal voor u verzorgen

Standbouw Berlijn

Wij kunnen vrijwel alles voor u verzorgen wanneer u standbouw in Berlijn zoekt. Wij kunnen het ontwerp verzorgen en deze presenteren met animaties. Wij bouwen de stands in onze eigen werkplaats met gebruik van systeembouw speciaal voor standbouw en wij transporteren de expositiestand naar Berlijn en bouwen deze daar ook op voor u. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn.

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Project management; Alles kan worden verzorgd
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Expositieruimte wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar Berlijn
  • Opslag van expositiestand in eigen magazijn

Informeer naar de mogelijkheden

Zoekt u nog steeds naar de juiste partner voor standbouw in Berlijn? Neem dan geheel vrijblijven contact met ons op. Wij zien u graag bij ons op bezoek komen zodat wij u de mogelijkheden kunnen laten zien van onze modulaire houtbouw. Wij kunnen u internationale standbouw leveren die geschikt is voor ieder land en wij zorgen ervoor dat geen enkele bezoeker uw stand over het hoofd zal zien. Maak met een stand, gebouwd door ons, het verschil op de beurs en promoot uw bedrijf en product door gebruik te maken van de mogelijkheden die wij bieden.