Een vakbedrijf voor de beste standbouw

Amsterdam – bekend om haar rijke historie, haar bekende inwoners en de ongetemde gezelligheid. Daar, te midden van al die drukte, heeft Amsterdam nog iets waar ze groot in is. Amsterdam, de thuishaven voor vele hoogstaande beurzen. Beurzen waar ook uw bedrijf gepromoot moet worden en waar u contact kan onderhouden met uw leveranciers of klanten. Maar welke beurzen passen bij u? Waar komt het publiek dat u wenst?

Zoekt u een bedrijf dat standbouw in Amsterdam kan leveren? Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij weten de weg in de RAI  en de Beurs van Berlage in Amsterdam en kunnen alles voor u verzorgen wanneer u bij ons de expositieruimte laat bouwen. Wij ontwerpen de stand in onze eigen studio en door middel van een perfecte animatie laten wij u zien hoe de expositieruimte eruit gaat zien. Wij zijn ook specialist in het leveren van internationale standbouw.

Een standbouwer van allure met 25 jaar ervaring

Standbouw Amsterdam

Bij ons zijn de mogelijkheden enorm

Bij ons is werkelijk niets te gek. Wij zijn het bedrijf dat standbouw in Amsterdam kan leveren dat zich kan onderscheiden tegenover de rest. Met een expositieruimte van ons profiteert u tevens van de mogelijkheid om de expositiestand goedkoop en efficiënt te produceren en te transporteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn of bekijk ons portfolio.

  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs in de RAI in Amsterdam
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Expositieruimte wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar de RAI in Amsterdam
  • Opslag van expositiestand in eigen magazijn

Maak een afspraak met ons voor een bezoek

Wilt u meer weten van ons en de mogelijkheden die wij bieden? Maak dan een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en u bent uiteraard van harte welkom bij ons om te zien wat we te bieden hebben. Wij leveren de standbouw in Amsterdam waarmee u het verschil kunt maken. Met een expositieruimte van Dutch Expo 360 bent u er zeker van dat u een flink aantal potentiële klanten op uw bezoek krijgt.