Een stand die overal ter wereld bruikbaar is

Relevante, vaak internationale, beurzen worden over de hele wereld georganiseerd, ook de beurzen die voor u interessant zijn. Dutch Expo 360 is specialist in de internationale standbouw en begrijpt dat u een betrouwbare standbouwer zoekt die u niet alleen in Nederland helpt en ondersteunt, maar vooral ook elders in de wereld. Dutch Expo 360 zorgt ervoor dat uw stand zelfs in de verste uithoeken van de wereld de belangstelling trekt, zonder dat het u extra inspanningen kost.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u meer bieden dan een stand in Nederland.

Wij maken onze stands in onze eigen werkplaats in Zeewolde en van daaruit werken wij over de hele wereld. Tevens kunt u uw stand bij ons opslaan wanneer u deze bij een volgende beurs opnieuw wilt gebruiken.

Internationale Standbouw

Dutch Expo 360 bouwt in:

Nederland

Ons thuisland. Vanuit Zeewolde bereiken we de grote beurssteden van ons land gemakkelijk en snel. We hebben mooie beursstands geleverd voor beurzen in onder andere Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Europa

Italië, Frankrijk, Zweden en Engeland allen bij ons bekend. Ook in deze landen zijn vaak stands van onze hand terug te vinden in wereldsteden als Milaan, Rome, Bologna, Parijs, Lyon en London.

Duitsland

Beurzenland van Europa. In Duitsland bouwen wij unieke en innovatieve stands voor onze klanten. We hebben onder andere stands geleverd voor beurzen in Frankfurt, Berlijn, München, Hamburg, Essen, Keulen, Stuttgart en Düsseldorf.

Andere continenten

Dutch Expo 360 gaat verder dan Europa. In de andere continenten worden toonaangevende beurzen georganiseerd die relevant zijn voor u. Daarom vindt u buiten Europa onze stands bijvoorbeeld terug op beurzen in Hong-Kong, Shanghai, Dubai en Singapore.

Wat wij u bieden

Wij verzorgen het gehele traject voor uw standbouw. Wij maken het ontwerp, produceren de stand in eigen werkplaats en wij zorgen ervoor dat de stand geschikt is voor een internationale beurs. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn:

  • Ontwerp met tekeningen en animatie
  • Internationale standbouw wereldwijd geleverd
  • Standbouw ontworpen op basis van systeembouw, houtbouw etc.
  • Project management – alles wordt verzorgd
  • Productie volledig in eigen werkplaats
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Systeembouw volledig aan te passen
  • Stand door ons getransporteerd naar elke locatie op de wereld
  • Opslag van stand in ons eigen magazijn

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van standbouw bij ons? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u op bezoek om te laten zien wat wij allemaal kunnen maken.