Een top klasse systeem standbouwer

Zoekt u een leverancier voor een mooie en functionele stand voor een beurs en wilt u daarbij tevens de mogelijkheid hebben om de stand op te slaan voor hergebruik? Neem dan contact op met Dutch Expo 360. Wij zijn al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van het bouwen van stands d.m.v. houtbouw. Wij leveren onze stands wereldwijd, kunnen alles regelen voor uw deelname aan de beurs zoals het transport en de installatie van de stand op elke plek van de wereld en wij kunnen uw stand bij ons opslaan in het magazijn. Met een stand van houtbouw bent u zeker van een stand voor een gunstige kostprijs die gemakkelijk te transporteren en goedkoop in productie is.

Houtbouw

Al meer dan 25 jaar wereldwijde standbouw

Dutch Expo 360 levert al meer dan 25 jaar stands gemaakt met houtbouw. Wij leveren overal over de wereld en zijn bekend in vrijwel elke stad in de wereld waar beurzen te vinden zijn. Het maakt ons helemaal niets uit waar wij de stand moeten leveren. Als u een beursdeelname heeft in Shanghai dan leveren wij die stand in China af en bouwen deze op in de beurs. Met onze modulaire houtbouw bent u er tevens zeker van dat u een stand krijgt die gemakkelijk uit te breiden is en goedkoop te transporteren en op te slaan is.

Welke service bieden wij allemaal aan

  • Modulaire houtbouw die makkelijk uit te breiden is
  • Ontwerp met tekeningen en animaties
  • Standbouw over de hele wereld
  • Stands ontworpen op basis van systeembouw
  • Alles verzorgd vanaf ontwerp tot en met opbouw op de beurs
  • Productie in eigen werkplaats verzorgd
  • Stand wordt door ons in elkaar gezet op de beurs
  • Stand door ons getransporteerd naar de beurs
  • Opslag van stand in eigen magazijn

Informeer naar de mogelijkheden voor een stand

Wilt u weten welke houtbouw speciaal geschikt voor stands wij allemaal kunnen leveren? Neem dan contact op met ons. Wij leveren houtbouw speciaal geschikt voor stands op de beurzen. Wij kunnen modulaire systemen leveren en garanderen u top kwaliteit, een gunstige kostprijs en een stand die in het oog zal springen op de beurzen. Maak tevens gebruik van de mogelijkheid om uw stand van houtbouw overal ter wereld door ons te laten vervoeren en te plaatsen. Wij kunnen uw stand ook opslaan in ons eigen magazijn wanneer u van plan bent om de stand opnieuw te gebruiken.